top of page

NIEUWE OPLEIDING

Binnen de natuurgeneeskunde probeer ik het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Dit doe ik door gebruik te maken van bioresantie en door de inzet van natuurlijke middelen in de vorm van onder andere supplementen.

Om u nog beter te kunnen helpen ben ik gestart met de 5 jarige opleiding tot Klassiek Homeopaat volgens de ziekteclassificatie. Ik volg dit aan de Homeopathie Academie Nederland te Almelo.

In de homeopathie wordt er nog meer gekeken naar de samenhang van klachten. Hierbij worden gebeurtenissen in uw leven ook meegenomen als mogelijke aanleiding voor het ontstaan van uw klachten. Door naar de samenhang hiervan te kijken is het voor mij mogelijk om een beter beeld te maken van de eventuele aanleiding van deze klachten.

Al deze informatie kan ik dan gebruiken om een nog beter passend behandelplan voor u te maken. Homeopathische middelen zijn ook van natuurlijke oorsprong en sluiten prima aan bij mijn huidige werkwijze. Ook deze middelen zijn duurzaam, niet giftig en geven geen belasting op de reinigende systemen van het lichaam.

Deze opleiding geeft mij daarnaast ook de mogelijkheid om alle voorkomende klachten te behandelen, zowel chronisch als acuut, en streeft naar een snel, mild en duurzaam herstel van uw gezondheid

pexels-photo-7526023.jpeg
bottom of page