top of page

Bioresonantie EAV

Bioresonantie HUNTER 

Dit is een alternatieve geneeswijze die er vanuit gaat dat elk orgaan een specifieke trilling of frequentie van elektromagnetische aard heeft. Met behulp van een EAV meetapparaat  kunnen deze frequenties worden opgemeten. Een EAV- apparaat is een instrument waarmee het lichaam onderzocht kan worden op verstoringen van vooral lichamelijke aard.

Aan de hand van deze meting wordt duidelijk welk orgaan of welk deel van het lichaam uit balans is. Wanneer het lichaam uit balans is, kan de energie van het lichaam niet meer doorstromen. Organen werken dan niet meer zoals het hoort en daardoor kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Houden deze klachten lang aan, dan kan men zich onbehagelijk of zelfs ziek voelen. Na een meting, die plaats vindt op handen en voeten, wordt door middel van test ampullen onderzocht wat nodig is om het lichaam weer terug in balans te krijgen en klachten afnemen of zelfs verdwijnen. De test ampullen kunnen bestaan uit homeopathische middelen of bijvoorbeeld middelen op basis van mineralen e.d. De bioresonantie therapie kan succes hebben bij vele aandoeningen  variërend van hoofdpijn, allergie, eczeem, gewrichtsklachten en spijsverteringsklachten, virusziekten en bacteriële infecties.

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van bioresonantie is de HUNTER body analyse. De HUNTER maakt gebruikt van een uitgebreide database om te kijken wat voor behandelplan het beste bij u past. Ik gebruikt de HUNTER als aanvulling op het EAV apparaat.

De consulten hebben geen medisch karakter en er wordt geen medische diagnose gesteld. De scan leidt NIET tot een diagnose, dat is het vakgebied van de arts. De HUNTER BodyScan is geen vervanging van een CT- of MRI-scan. 

pexels-photo-3551254.jpeg
bottom of page