top of page

Samenwerking

In Blerick werk ik samen met gewichtsconsulent en vitaliteitscoach, Thea Peeters.

 

Thea heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar een beter gewicht en daardoor naar een betere gezondheid. Zij helpt mensen van jong tot oud en ook mensen met specifieke medische klachten, zoals bijvoorbeeld de overgang bij vrouwen en diabetes type 2.

 

Ons huidige voedingspatroon levert niet de voedingsstoffen die het lichaam echt nodig heeft. We eten in verhouding te veel koolhydraten, te weinig eiwitten en te weinig gezonde vetten.

 

Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte. Door meer kennis te vergaren over voeding is het mogelijk bewust de gezondheid te bevorderen. Daarnaast biedt kennis van voeding houvast om het lichaam goed te onderhouden. Daarmee kun je het heft in eigen handen nemen om je gezondheid te handhaven.

Lichaamsopbouwende voeding werkt dus preventief en curatief. We zijn wat we eten. Maar het is dan wel belangrijk te weten of ons lichaam de voedingsstoffen opneemt. Door het voedingspatroon aan de situatie aan te passen is het mogelijk te werken aan een biologisch evenwicht en aan het in balans houden van de energie. Daarnaast streven we bij de orthomoleculaire voedingsleer naar een evenwicht op zuur-base niveau, op hormonaal vlak, op het niveau van de neurotransmitters, in de darmflora, met betrekking tot het immuunsysteem en ten aanzien van de bloedsuikerspiegel.

 

 

Door onze krachten te bundelen kunnen wij op meerdere gebieden de gezondheid van onze cliënten ondersteunen.

foto-thea.jpg

Voor meer informatie met betrekking tot de werkwijze of om een afspraak te maken bij Thea kunt u terecht op de volgende website: https://tpsante.nl/

bottom of page